vrijdag 28 mei 2010

Goeiemorgen

Ook N danst graag, de favorieten op dit moment zijn de liedjes van radio winokio.

dinsdag 25 mei 2010

Zwembadweer

Op pinkstermaandag was het nog altijd prachtig weer, dus tijd om het zwembad boven te halen. In de voormiddag eerst het zwembad opzetten en vullen, in de namiddag spelen in het water en 's avonds een bbq. M helpt graag in de keuken, dus heeft hij samen met B alles klaargemaakt.
Een instant vakantiegevoel gegarandeerd!


Familiefeestje

Zondag was er een familiefeestje. Prachtig weer, lekkere bbq, aangenaam gezelschap,... Zowel de kindjes als wijzelf hebben genoten.

maandag 24 mei 2010

Dansen

Naar muziek luisteren vinden M en N wel leuk. Maar meedansen is nog zoveel leuker.

maandag 17 mei 2010

Cubaanse ritmes

J vond de Cubaanse muziek van Orishas wel leuk en gaf een dansoptreden. Een natuurtalentje ;-)

maandag 10 mei 2010

Leeuwtjes


Vandaag kreeg ik 2 leeuwtjes mee van school naar huis ;-)

Brielmeersen-uitstap

Op moederdag wilden we niet binnen blijven, dus we gingen op uitstap naar de Brielmeersen. Eerst de diertjes kijken en daarna mochten ze op de speeltuin.

Moederdag

De geschenkjes van de kindjes had ik al gekregen toen ze uit school kwamen. Van M een bloemetje en een kaartje, van J een 'vishengel' waar er een kaartje en een foto aan hing. Heel leuk en ik ben er erg blij mee.
Op moederdag zelf kon ik na een slechte nacht nog wat blijven liggen. B is naar de bakker geweest en had een lekker ontbijt klaargezet: croissants, fruitsap, een gekookt eitje,... En hij had ook een mooi bloemetje gekocht, ook al was dit geen verrassing meer.
Maar wat ik het leukst vond was dat de kindjes alle 3 heel veel kwamen knuffelen in het grote bed. Veel zoentjes, knuffels, 'ik wil dicht bij mama liggen',...

zaterdag 8 mei 2010

Verrassing

J is met B naar de winkel geweest. Hij komt binnen en vertelt heel enthousiast "Wij hebben bloemetjes mee" en op het moment dat hij het zegt kijkt hij verschrikt en daarna komt er "Maar ik mag dat niet zeggen, het is een verrassing".