zondag 26 februari 2012

Carnaval Aalst

Carnavalsmaandag is er in Aalst nog de kleine carnavalsstoet. Altijd wel mooi om te zien en het weer wou wel meewerken, dus we zijn gaan kijken. Een aantal mooie carnavalswagens gezien en daarna even naar de foor geweest. M wou blijven kijken naar de stoet, hij genoot er echt wel van. Maar de foor was ook wel leuk want ze mochten eendjes vissen. M koos als cadeautje voor de "to-pè" (trompet), J koos een soort powerrangers en N koos een balletbarbie. De hele vakantieweek hebben ze daar mee gespeeld.

vrijdag 17 februari 2012

Carnaval is in het land

Vandaag een eerste carnavalsfeestje. Ze mochten verkleed naar school gaan. N was door het dolle heen met haar Tinkerbell-elfenpakje. J was superblij met zijn brandweermanpak, want hij wil later brandweerman worden. En M vond zijn politiepak en pet wel cool.

maandag 13 februari 2012

Frans

J leert nieuwe liedjes. En niet zomaar liedjes, maar Franse liedjes.

Frère Jacques, Frère Jacques,
Dormez-vous? Dormez-vous?
Sonnez les "bandietjes"! Sonnez les "bandietjes"!
Bim Bam Bom! Bim Bam Bom!

vrijdag 3 februari 2012

Eerste sneeuw van 2012

Net voor we thuis waren van school begon het te sneeuwen. Een halfuurtje later lag er toch 2 cm sneeuw. Daar moesten we van profiteren, dus we gingen buiten spelen. Sneeuwballengevecht, wandelen in het park en dan hand- en voetafdrukken maken.
Maar de sneeuw zorgde ook voor veel chaos op de weg.