woensdag 27 juni 2012

Hit!

De nieuwste hit volgens J: "Ik ken een liedje dat de mensen ambeteert" (x100). Hij vindt het zelf supergrappig, wij zijn minder gecharmeerd.

maandag 25 juni 2012

Wiebel Wiebel

Na M heeft nu ook J zijn eerste wiebeltandje. Heel trots vertelt hij nu aan iedereen die het horen wil dat zijn tandje wiebelt en dat het zal uitvallen. Hij is heel benieuwd wanneer het effectief een gat in zijn mond zal zijn.

zaterdag 23 juni 2012

Streepje geel

M had vandaag de laatste judo-les van het schooljaar. En hij heeft al een heel jaar goed zijn best gedaan. Zo goed zelfs dat hij zijn eerste streepje geel op zijn witte gordel verdient heeft! Supertrots kwam hij zijn gele streepje tonen!

zondag 17 juni 2012

Nog wat verbouwingsinfo

Intussen zijn er weer wat zaken vooruit gegaan. Jammer genoeg speelt het slechte weer ons parten, waardoor het soms minder vlot gaat dan we zouden willen. Maar de regenwaterput zit er eindelijk, de houten roostering voor het dak zit klaar,...


zondag 3 juni 2012

Plassentocht

Na een prachtige lentedag gisteren, was het vandaad een koude regenachtige zondag. Na een voormiddag binnen spelen gingen we deze namiddag naar oma en opa Aaigem. Daar konden we wandelen in het straatje, de koe gaan bekijken,...
Eerst werd dit voorstel op protest onthaald, maar algauw hadden J en N het modderstappen en plassenspringen uitgevonden. M was eerst wat terughoudend, want die modder was toch wel wat vies. Maar toen hij zag hoeveel plezier zijn broer en zus hadden, ging hij meespelen.
Kleddernat waren ze, maar ze hebben zich wel super geamuseerd!

Fietsen

De school organiseerde een familiefietstocht. Een ideale manier om onze bakfiets voor een grotere rit te gebruiken. Je kon ook via de school een bakfiets testen. We waren met een mooie groep. Ondanks het wolkendek, brak de zon een uurtje later door en werd het een zonnige fietstocht. Een mooie rit, veel door het groen. Jammer voor de personen met hooikoorts, want de pollen waren veelvuldig aanwezig, maar wel heel rustig fietsen.
De kindjes genoten van het uitzicht, de paarden en koeien, de klaprozen,... Ook de overzetboot werd goedgekeurd. En als kers op de taart een picknick en vooral veel speelplezier in de blaarmeersen.
In het naar huis fietsen hadden we wel een erg vermoeid kindje, N was gewoon in slaap gevallen, rechtop zittend in de bakfiets!