woensdag 21 november 2012

Keukenvloer en terras

Het ging vooruit, het ging vooruit, het ging verbazend goed vooruit!
Nu de pleisterwerken achter de rug zijn, was de vloer aan de beurt. Eerst een isolatielaag en een paar dagen later werd de eerste vloertegel al gelegd!

 
Ook het terras is intussen klaar.


 


dinsdag 20 november 2012

Vis

M leert schrijven. Motorisch is dit nog moeilijk, maar hij doet flink zijn best. Vandaag heeft hij in zijn schriftje helemaal alleen het woordje "vis" geschreven. Toen ik hem een dikke pluim gaf glinsterden zijn oogjes en was hij superfier!

woensdag 14 november 2012

Elements

Within Temptation in het sportpaleis. Mooie show, goed concert. Maar niet zo'n goeie geluidskwaliteit. En dat is toch wel jammer, want hoewel het oog ook wat wil, blijft de muziek toch wel het belangrijkste. Ze brachten ook een aantal onnodige covers, waar ik liever hun eigen werk zou gehoord hebben. Maar ondanks de minpunten hebben we toch genoten.
Een recensie: http://www.demorgen.be/dm/nl/1011/Concertverslagen/article/detail/1533954/2012/11/14/Within-Temptation-met-gladde-en-zielloze-jubileumshow-in-Sportpaleis.dhtml









maandag 5 november 2012

Ons huis krijgt vorm

Wat de bepleistering al niet kan doen. Een aantal muren en de plafonds zijn intussen bepleisterd en je hebt steeds minder verbeelding nodig om te weten hoe het er zal gaan uitzien.


zaterdag 3 november 2012

Bon Iver

Recent ontdekte ik Bon Iver, en ik was meteen verkocht. Tot mijn grote blijdschap kwamen ze naar Belgiƫ. En gisteren was het zover.
Het voorprogramma was The Staves, niet slecht, maar een beetje te zacht voor een concert. Wel goeie muziek om in de zetel te genieten van een glaasje wijn en wat leuk gezelschap.
Bon Iver zelf bracht een schitterend concert, dat zelfs B een stuk beter vond dan verwacht. B had nogal wat vooroordelen, wou de cd niet beluisteren, maar moest toegeven dat het echt wel een goed concert was. Al voegde hij er wel aan toe dat hij nog altijd geen fan is.
Een recensie: http://skylinereviews.com/?p=9766




donderdag 1 november 2012

Een druilerige herstdag...

Wind, regen en een feestdag, dat is de ideale mix voor een gezellige spelletjesdag. Samen met de lego spelen, een film kijken, gezelschapsspelletjes-marathon met onder andere UNO,... En als afsluiter voor het slapengaan nog een memoryspel.