woensdag 29 oktober 2014

Spooky...

Halloween komt dichterbij. En het was hier maar erg kaal in huis. Dus we maakten er een spookhuis van. Met het grootste deel eigen versiering die we deze namiddag maakten.
Spookballonnen, opgehangen spookjes, grote griezelige pompoenen en een piratenvlag zorgen voor een afschrikwekkende aanblik.
Wie durft binnen komen? Whahahahahaha...

maandag 27 oktober 2014

Vakantie

De eerste dag van de herfstvakantie werd meteen een drukke dag.
In de voormiddag hebben we samen gekeken wat ze wilden vragen aan de sint. Wat vroeg maar de sint weet dat graag op tijd ;-)
J vond er niet beter op dan ook zijn haar ipv enkel wat hij wou vragen uit de boekskes te knippen.
Na de middag was het shoppen geblazen. Speelschoenen voor de jongens, jassen voor alle 3, sjalen en mutsen,... Het was druk, ze moesten veel passen en ze moesten mee naar verschillende winkels. Dat vroeg nogal veel van hen, ook al waren ze wel blij met hun nieuwe aankopen. J is onze cool guy, met zijn nieuwe muts.
In het terug fietsen naar huis zijn we dan gestopt aan de speeltuin. Ze moesten even wat energie kwijt.
Schommelboten, kapiteins van hun schip, een piratengevecht met bladeren,... Het werd een uurtje fijn speelplezier!

zaterdag 25 oktober 2014

Als de kat van huis is...

J en N zijn allebei op scoutskamp. M is dus een weekendje alleen thuis met mama en papa. Hij kan nu dus genieten van wat exclusieve aandacht.
Deze namiddag zijn we naar de zee geweest. Een namiddagje uitwaaien aan het strand is altijd genieten. M was niet altijd even goed gezind maar we zijn er toch in geslaagd om er een leuke uitstap van te maken. Voetballen op het strand, weglopen van de golven, zelf eens fotograaf mogen spelen, een zandkasteel maken,... M genoot er wel van. En als extra zijn we nog een pannekoek en warme chocomelk gaan eten.
Vanavond werd de haard aangestoken en mocht M wat langer opblijven. We hebben nog samen boekjes gelezen en geknuffeld in de zetel voor hij naar zijn bedje moest.

zondag 19 oktober 2014

MFVF 12

Female Fronted Metal, dat is de insteek van Metal Female Voices Fest. En laat dat nu net de muziek zijn waar ik graag naar luister. B mocht dus nog eens een dagje mee.
Vorig jaar waren we erg vroeg gegaan zodat we zo goed als alle groepen konden zien. Dit jaar zijn we pas in de namiddag geweest.
We zagen nog een stukje van de Head Phones President en dat klonk wel goed.
Daarna volgde Skeptical Minds. B vond dit niet super, ik kon er wel naar luisteren.
Dan was het de beurt aan Diabulus in Musica. Een goed concert en zij hebben een fan bij!
Draconian hebben we aan ons laten voorbijgaan. We hoorden dit allebei niet graag.
The Sirens, de samenwerking tussen Anneke van Giersbergen, Liv Kristine en Kari Ruesl├ątten. Hierbij toonden ze alle 3 dat ze echt wel mooie stemmen hebben. Al blijf ik vooral fan van Anneke haar stem die er toch wel boven uit steekt.
Sirenia was de volgende en zij maakten mijn verwachtingen waar.
Als afsluiter was het Leaves' Eyes. Veel show, wel leuk om te zien maar het kon ons niet overtuigen.
Het was wel een leuke namiddag en avond. Jammer dat het festival in 2015 een jaartje overslaat.