donderdag 25 december 2014

Gezellige feesten

Het is weer de tijd van kerst. En ik onthoud dan vooral de warmte en gezelligheid in deze tijd van het jaar.
Gisterenavond bleven we lekker thuis met het gezin. Samen aperitieven, een filmpje kijken en dan het hoogtepunt van de avond: gourmet. De kinderen keken er erg naar uit om zelf hun eten te mogen klaarmaken en ze deden dat dan ook goed. Alleen bleek het klaarmaken leuker dan het opeten ;-)
Wij kregen deze voormiddag ook een leuk cadeau van hen: iedereen sliep een gat in de dag. En toen was het cadeautjestijd met veel blije gezichtjes als gevolg.
We wensen iedereen dan ook veel warmte en genegenheid op deze feestdagen.

maandag 15 december 2014

Natte Gentbrugse Meersen

Wegens de nationale staking is de school dicht. Maar wij staken niet en zitten liever geen hele dag binnen dus zelfs al is alles kletsnat, toch zijn we naar de Gentbrugse Meersen geweest.
De hele speeltuin voor zich alleen en zich volledig kunnen uitleven, meer moesten die 3 niet hebben!

zaterdag 13 december 2014

Party Girls!

N wou haar feestje ook in Pretland. Omdat zij en haar vriendinnetje rond dezelfde periode verjaren, hebben ze net zoals vorig jaar hun feestje samen gehouden. Dubbel zoveel pret want zo kunnen ze veel meer vriendjes vragen.

woensdag 10 december 2014

6

Grote kleine meid is 6! En dat wordt natuurlijk gevierd. Een liedje, cake voor in de klas, haar lievelingseten,... En natuurlijk ook cadeautjes!
Ze is superblij met haar poppen en poster van Frozen.

zondag 7 december 2014

Sint en piet kwamen ook bij oma en opa Aaigem

De sint en zijn pieten vonden ook het huisje van oma en opa en lieten daar ook heel wat cadeau's achter.
J kreeg 2 gezelschapspelletjes die voor de 'groten' bedoeld zijn. Hij speelt graag mee met de volwassenen dus dit was wel iets voor hem.
M wou een echte Rode Duivel zijn, dus kreeg hij een trainingspak voor bij zijn truitje. En dan ook nog een 'kakkerlakkenspel'. Vooral dat laatste was een schot in de roos. Hij heeft zeker anderhalf uur zitten spelen met iedereen die maar mee wou doen.
N kreeg een fur real poes. Het beestje miauwt, spint,... N heeft nu haar eigen huisdier en is daar héél blij mee.

Kerstsfeer in huis