zaterdag 31 januari 2015

Flamenco in beweging

Vandaag was een eerste optreden van N haar flamenco-dansen. Niets groots, gewoon even een idee van wat ze in de les doen. We hadden al eens een primeur gehad, een paar weken geleden. Gewoon zonder aankondiging. En toen deed ze dat super goed.
Vandaag echter had ze wat last van plankenkoorts. Ze was erg zenuwachtig en ipv een glimlach op haar gezicht, had ze een heel serieuze uitdrukking. Ze vond het wel leuk om te doen en ze deed dat niet slecht. Op 14 juni is er dan een grotere voorstelling. Ik ben benieuwd!

Lichtfestival

Gisterenavond zijn we naar het lichtfestival geweest. Met de kinderen. Bij het vorige lichtfestival was dit geen succes, ze waren bang, het was veel te druk,... Maar dit keer viel dat heel goed mee. M genoot er erg van, J vond het mooi en enkel op het laatste was het genoeg geweest, hij was moe en had koud. N had het wel wat lastiger, zij had het al van in het begin koud. Maar gelukkig wist ze vanmorgen te vertellen dat ze het wel mooi vond.
De konijnen waren N haar favoriet, J vond het hert supermooi en M was gek op de walvis. Ook ik vond de walvis prachtig en B vond de lange pendule met bollen wel fascinerend.
Als afsluiter van de avond mochten ze thuis om 23u nog een warme chocomelk drinken en die werd gesmaakt!

zaterdag 24 januari 2015

Mister in red

Oeps, bril kapot. M is er in geslaagd om zijn bril in 2 stukken te breken. Dat werd dus snel naar de optiek en kijken voor een nieuw montuur. Gelukkig was er iets gelijkaardig als zijn eerste bril zodat de glazen gewoon in het nieuwe montuur pasten. M heeft nu dus een rode bril op zijn neus.

dinsdag 20 januari 2015

Muziekliefhebbers

J vraagt al even om ook naar muziek te kunnen luisteren op zijn kamer. En het leek ons een goed idee als ze alle 3 een radio/cd-speler op hun kamer zouden hebben. Geen geruzie meer over welke cd nu moet op staan en wij moeten niet meer voor de 100e keer naar 'Frozen' luisteren.
Nadat er een nieuwe gangkast kwam voor het speelgoed en de kamers eens goed uitgemest werden, was het dan eindelijk zo ver. Ze mochten zelf het kleurtje kiezen voor hun cd-speler en ze waren alle 3 door het dolle heen. Het eerste wat ze doen wanneer ze thuis komen, is een cd uitkiezen en op hun kamer gaan spelen.

zaterdag 3 januari 2015

Happy New Year!!!

We wensen jullie een gelukkig 2015!