maandag 31 augustus 2015

Verrassingsuitstap

Om het einde van de zomervakantie wat te verzachten, hadden we nog een laatste gezinsuitstap gepland. Voor elk kind iets in de eigen interesse-sfeer. Maar toch iets wat interessant was voor alle 3.
We hoefden eigenlijk niet zo lang te zoeken. Het terracotta-leger stond op een tentoonstelling in Oostende en daar ging ook het 'Frozen summer fun zandsculpturen' door. M kan je altijd wel blij maken met een ritje met de go-cart en daarna een pannekoek eten.
Het was een schot in de roos!
J vond de tentoonstelling héél interessant, N kon over niets anders praten dan over Frozen en M zat superhard te lachen bij het go-cart-ritje en heeft gesmuld van zijn pannekoek. Tussendoor wandelden we ook even op de pier en na alle leuke verrassingen mochten ze ook nog een 45min op het strand spelen.

zaterdag 15 augustus 2015

Gouden gloed

De reis terug naar huis. Met veel spijt in het hart want de vakantie mocht gerust nog wat langer duren.
Tijdens de autorit zagen we de zon ondergaan over La Douce France. Het leverde prachtige beelden op.

Flamenco in stijl

N gaat haar 2e jaar flamenco-dansles volgen. Het voorbije jaar was dat in de gewone flamenco-kleedjes die je overal kan vinden voor een klein prijsje. Maar nu we toch in Spanje waren, zijn we in Barcelona in een echte flamenco-shop binnen geweest zodat ze nu kan dansen in stijl.

Back in Barcelona

Ook dit jaar gingen we een 2e dag naar Barcelona.
Dit keer stond een wandeling door parc de la ciutedalla op het programma. Gevolgd door een bezoek aan de "kathedraal van de zee". Voor de kinderen dan een bezoek aan het aquarium en dan shoppingtime.