zondag 29 mei 2016

ViaduKaduk

Een goeie week geleden vond er een wijkfeest plaats. Niet zomaar een feest, maar een festival met een duidelijke en positieve boodschap.
Het E17 viaduct dat hier vlakbij ligt, vraagt om een oplossing. Een leefbare oplossing voor de buurt. Want we wonen hier graag. ViaduKaduk zet deze problematiek op de (politieke) kaart.
Volgende week volgt een ander wijkfestival. 'Wijk zonder trein' brengt de buurt bijeen om te ijveren voor meer treinen in Gentbrugge.

Schoolfeest

M en J deden mee met de talentenshow. Ze hadden een eigen versie gemaakt van een zwaardgevecht. De edele ridder J streed tegen de stoere viking M.
Kijk en geniet!

Klasoptredens schoolfeest

M en J werkten op school een jaar rond samenwerken, teamwork,... Dat vertaalde zich naar een klasoptreden waarbij ze een piramide vormden.
Het laatste klasproject van N ging rond afval. Zij maakten een lied.

woensdag 18 mei 2016

Pairi Daiza

Vandaag was er een pedagogische studiedag. Ideaal voor een uitstapje. Het werd, zoals gewoonte, pairi daiza. We zagen weer heel wat dieren, de bloemen stonden mooi in bloei, de kinderen konden even hun duivels ontbinden op de speeltuin,... Een geslaagde dag!

maandag 16 mei 2016

We are the champions!

Voetbal leeft in huis. En de dames supporteren natuurlijk voor de beste ploegen. De mannen zijn het daar vanzelfspreken niet mee eens. Maar wij weten dat ze ongelijk hebben! ;-)
We zijn dan ook heel blij dat Club Brugge dit seizoen kampioen gespeeld heeft!