woensdag 29 maart 2017

Cupcakes

Dit werd al een paar keer uitgesteld maar dit keer kon N eindelijk haar cupcakes maken.
Ze waren lekker! En de versiering maken vonden ze erg leuk. We moeten enkel wat letten op de afwerking, dit keer was er wat te veel deeg per cupcake. Intussen kregen we een tip om wel de goeie hoeveelheid deeg te kunnen gebruiken.

zondag 26 maart 2017

Lente-zondag

De lenteschoonmaak, allerlei klusjes doen, tuinmeubelen afwassen,... dat was het werk-gedeelte.
Daarna volgde een aperitiefje, bbq en een ijsje. Dit alles afgewerkt met een sausje van veel buiten spelen en plezier maken.

Als ie maar geen voetballer wordt...


dinsdag 21 maart 2017

Werelddownsyndroomdag

21/3 Werelddownsyndroomdag.
Een moment om M en alle personen met down eens extra in the picture te zetten. Net zoals de voorbije jaren dragen we verschillende sokken om duidelijk te maken dat diversiteit fijn is. En op school straalde M.

maandag 13 maart 2017

Sunny sunday

De eerste echte warme zonnestralen doen ons verlangen naar de lente. We genieten dan ook allemaal van een zonnige zondag. De kinderen spelen de hele tijd met de vriendjes uit de buurt in het park, de tuinen,... In de late namiddag gaan we nog even langs bij oma en opa om daar nog van de zon en de gezonde buitenlucht te profiteren.

donderdag 9 maart 2017

12!

Een grote mijlpaal vandaag. M wordt 12 jaar!
Hij keek er erg naar uit en straalde dan ook de hele dag!
Gisteren had hij al pannenkoeken gemaakt om te trakteren in de klas. Vanmorgen kreeg hij zijn cadeautjes en bij thuiskomst mocht hij de kaarsjes blazen en genieten van een aperitiefje (kidibul!) en wat chips.