vrijdag 16 augustus 2013

Pairi Daiza 4

Gisteren gingen we nog eens naar Pairi Daiza. We hadden wel wat drukte verwacht, maar dat het zo druk ging zijn, hadden we echt niet gedacht. Het begon al met een half uur aanschuiven om enkel nog maar op de parking te geraken. En het werd er eigenlijk niet beter op. De shows lieten we wijselijk links liggen. Om bepaalde dieren te bekijken, waren er zelfs wachtrijen!
De voorbije keren konden we altijd op ons dooie gemak de dieren bekijken, rustig de tijd om foto's te nemen,... Maar dit zat er gisteren echt niet in. We hebben het dan eigenlijk sneller dan voorzien voor bekeken gehouden. We kiezen voor ons volgende bezoekje wel een minder drukke dag uit!

maandag 12 augustus 2013

Lokerse Feesten

B en ik zijn 13 jaar samen en ipv in Griekenland, waar we elkaar leerden kennen, waren we een avondje in Lokeren gaan feesten. Een goeie affiche met Axelle Red, Ozark Henry en Texas. En goed was het ook.
Axelle Red was een rustige opener van de avond. Maar daaronder zat er ook voldoende power. Een mooie stem die misschien nog net meer tot zijn recht zou komen in een concertzaal.
De tijd vloog voorbij tijdens het concert van Ozark Henry. Prachtige combinatie van stemmen. En voor ons het hoogtepunt van de avond. Alleen jammer van het abrupte einde.
Daarna volgde nog Texas. Ambiance, meezingen met de vele hits,... En toch miste het wat, vonden wij.
Axelle Red op Lokerse Feesten
Ozark Henry op Lokerse Feesten
Texas op Lokerse Feesten