zondag 19 juni 2016

Flamenco Feria

N heeft er nu het 2e jaar flamenco op zitten. Volgend jaar mag ze doorschuiven naar een volgend groepje maar als afsluiter van dit schooljaar was er deze namiddag een dansvoorstelling.
N had ongelofelijke plankenkoorts. Maar vanaf het moment dat ze op het podium stond, was ze helemaal in haar element. Ze genoot duidelijk van het dansen.

zondag 12 juni 2016

Koning voor 1 dag

Vaderdag vandaag. Alleen jammer dat B moet gaan werken. Lang uitslapen en ontbijt op bed zit er dus niet in. Het geeft ons echter wel de kans om zijn troon en het huis wat te versieren. J en N maken zelfs een kroon en een scepter. Papa mag voor 1 dag koning zijn! (De andere dagen is koningin mama opnieuw de baas in huis ;-) )

Beautiful people

Ouders vinden altijd dat ze mooie kinderen hebben. Maar ik ben er van overtuigd dat deze 3 schatjes iedereens hart veroveren. Geef toe, ze zijn toch om op te eten! ;-)

Wijkzondertrein

Een paar weken na ViaduKaduk was er nog een wijkfestival met een duidelijke boodschap. Wijk zonder trein ijvert voor meer treinen in Gentbrugge.
Onze hangjongere(n) waren eerst wat puber. "Zooo saai, ik weet niet wat te doen!" Maar toen de optredens begonnen vonden ze het toch wel leuk. En vooral N heeft zich laten opmerken als fan van Coyote Melon.