zaterdag 23 augustus 2008

Plopsaland

Gisteren zijn we naar plopsaland geweest. Toen we daar aankwamen waren zowel M als J wat overweldigd. Al die figuren in het echt, dat was een beetje eng. Gelukkig ontdooiden ze vlug.
De eerste halte was de big en betsy hoeve waar we eerste een ritje maakten in de tractors en daarna de geitjes en schaapjes gingen aaien op de kinderboerderij.
Daarna gingen we op bezoek in het kabouterbos van kabouter plop, ging M op safaritour en maakten we een ritje met de luchtbalonnen.
Na de picknick kwamen de iets heftigere attracties aan bod. De koffiekopjes waren goed voor een bang gezichtje en de storm op zee was iets te zwaar. Gelukkig kwam daarna de piratenwinkel in zicht en kreeg M een echte piratenbroek.
De rit ging verder naar de minder wilde attracties. De kikkertjes die springen leuk in het rond en de eendjes zorgen voor een rustig tochtje op het water. Alleen jammer dat de konijntjes niet veel zin hadden om rond te springen.
Tijd voor een ijsje en daarna een leuke Bumbashow. Nog eens op safaritour, op de tractors en de kinderboerderij en dan nog even winkeltijd. Een mooi plop-t-shirt voor J en 2 pluchen piet piraten werden er gekocht. Nog even iets eten en dan de auto in naar huis.
Moe maar voldaan vielen de kindjes allebei vlug in slaap.

Geen opmerkingen: