zaterdag 19 december 2009

Erperheide 14/12 - 18/12

Maandagvoormiddag zijn we naar Erperheide gegaan. Een midweekje vol leuke dingen in het vooruitzicht.
Na het uitpakken werd het zwemparadijs op een bezoekje getrakteerd. En dat viel in de smaak. N was eerst wel wat onwennig, maar al heel vlug was ze zich aan het amuseren in het peuterbadje.
De volgende dag mocht M een namiddagje kok zijn in de kidsclub. Een smoothie en popcorn maken, gekleed zoals een echte kok, dat zag hij wel zitten. Daarna gingen we nog naar de baluba, de binnenspeeltuin. N amuseerde zich in het ballenbad, de jongens in de foam-factory. En ze hadden geluk, er was die namiddag ook kids-disco met Orry. Vanop hun stoel (ze durfden het podium niet op) deden ze heel goed mee met de dansjes.
Woensdag was een dagje zwembad en baluba, met een voorstelling van Orry. Het begon leuk, maar M kreeg plots schrik van de 'muizenstaart'. J en N zijn verder blijven kijken en J vond het mooi. M was in de tussentijd met B gaan spelen.
Donderdag was het J's beurt om in de kidsclub iets leuks te gaan doen. Hij mocht als boer helpen op de kinderboerderij. Eerst verkleden en dan helpen stro opvegen, geitjes eten geven, de varkens eten geven, de koe brood geven,...
Vrijdag nog een laatste keer gaan zwemmen voor we huiswaarts keerden. N vindt het zwemmen super en sprong bijna uit mijn armen m toch zo vlug mogelijk in het peuterbadje te kunnen spetteren. 'S middags nog frietjes eten en daarna de auto in naar huis. Om thuis nog wat in de sneeuw te kunnen spelen, want in Erperheide wou er maar geen sneeuw vallen.

Geen opmerkingen: