dinsdag 9 maart 2010

M is 5 jaar!

5 jaar geleden was 1 van de mooiste dagen. M werd geboren. Vandaag is mijn kleine babytje een grote kleuter. Gelukkige verjaardag grote jongen!
Vandaag was zijn dagje. En hij heeft genoten. Deze ochtend hadden J en ik al gezongen voor hem. Op school heeft hij een mooie kroon gemaakt. Hij had lekkere cake mee om uit te delen in de klas. Thuis stonden er verjaardagskaartjes op hem te wachten.
En toen papa thuis kwam was het cadeautjestijd. Een groot pak en dat moest natuurlijk vlug opengemaakt worden. En toen hij zag wat het was kwam er maar 1 woordje uit: WAUW! En daarna het smog-gebaar voor auto.
Natuurlijk moest die telegeleide auto direct uitgetest worden. En met blinkende oogjes kon M zelf zijn auto 'besturen'.

3 opmerkingen:

moeke Vera zei

o, waw, zal wel zijn dat hij blij is !!!

Proficiat M.!!!

BB zei

Lieze, het is bijna niet te geloven dat het ondertussen al 5 jaar geleden is dat M. geboren is! Wat een knappe kerel is hij geworden, een flinke jongen om trots op te zijn! Hij zal zeker blij zijn met zijn "grave" auto, onze kleinebroer kreeg hem van de kerstman en voor de verandering is het een model dat onverwoestbaar is voor onze kleine Godzilla :-) Dikke proficiat alvast en geniet er maar van, met de jarige!

Mafneaidualc zei

'k Herinner me het gezamenlijke aftellen nog heel goed. Gefeliciteerd voor je grote kleine man. :)
5 jaar da's al een hele hand vingers en best al groot, maar toch ook nog lekker klein mogen zijn hè.