zondag 25 april 2010

Puyenbroeck met Downsyndroom Oost-Vlaanderen

Gisteren was er een familiedag georganiseerd door downsyndroom oost-vlaanderen. Deze familiedag ging, net zoals vorig jaar, door in Puyenbroeck. Een leuke locatie voor de kinderen.
Eerst gingen we met het treintje tot aan het dierenerfgoedpark waar we verschillende soorten kippen, schapen, geiten en koeien zagen. Dan kwam het treintje ons terug ophalen om ons naar het zelfbedieningsrestaurant te brengen waar we een menu voorgeschoteld kregen. En daarna was het eindelijk tijd voor het hoogtepunt van de dag: de speeltuin.
Het was prachtig weer. De kindjes amuseerden zich supergoed. M vond het echt super. Hij deed heel goed mee, ging met veel plezier op de speeltuigen, probeerde vanalles uit,... Allemaal zaken waar we vorig jaar alleen maar van konden dromen. Ook J rende van het ene speeltuig naar het andere. En ze speelden zo mooi samen, kindjes met en zonder downsyndroom. Prachtig om te zien!
N heeft eerst in de draagdoek geslapen en daarna speelde ze met zand of kroop overal op om daarna via de glijbaan naar beneden te komen
Na een paar uur speelplezier voor de kindjes en ervaringen uitwisselen en bijpraten van de ouders werd het tijd om naar huis te gaan. Ze stribbelden wel wat tegen, maar in de auto lagen ze alle 3 compleet uitgeteld.


Geen opmerkingen: