zondag 29 augustus 2010

Een laatste vakantie-uitstapje

En we gingen naar de zoo. Diertjes kijken, dat is altijd een voltreffer. En nu was het extra leuk, want een vriendin en haar dochter en zoontje gingen ook mee.
De treinrit heen was wat druk, gelukkig was er een vrouw zo vriendelijk zich te verzetten zodat we bij de kindjes konden zitten.
Daar aangekomen. PANIEK! J had enorme schrik van de olifanten (verklede personen) die aan de ingang stonden. Gelukkig konden we hem er voorbij loodsen en toen keerde de rust terug.
Dieren bekijken, nog wat dieren kijken en nog wat meer dieren kijken. Leuk, maar voor N soms wel wat frustrerend. Al die leuke dieren en geen enkel dier dat je een aaike mag geven.
Iets gaan eten. N bleef met veel plezier bij K terwijl ik de drank ging halen, hoewel ze K niet echt kende. Wauw, ongelofelijk, mijn dochter die eens niet krijst als ze mama niet ziet!
Daarna nog wat dieren gaan kijken en toen was het tijd om huiswaarts te keren. Deze keer hadden we veel ruimte op de trein, en maar best ook, want vermoeide kindjes kunnen wel eens vervelend gaan doen.
Een leuke dag!

Geen opmerkingen: