maandag 24 september 2012

Weekendje weg

Oma en opa Aaigem trakteerden op een weekendje centerparcs De Haan.
Vrijdag na schooltijd gingen we direct op pad. Daar aangekomen pakten we alles uit, gingen we nog even op verkenning in het park en daarna lekker eten en vroeg in bed.
Zaterdag was het prachtig weer. In de voormiddag gingen we in het subtropisch zwemparadijs zwemmen. En in de namiddag gingen we naar het strand. Wat voetballen, zandtorentjes maken,... Tot N besloot om een duik in zee te nemen. Ze was gevallen in een plas ijskoud zeewater en haar laarsjes, broek,... waren doorweekt. We zijn dus heel vlug terug naar het huisje gegaan zodat N die natte kledij kon uitdoen en kon opwarmen. Gelukkig was het incident vlug vergeten en konden ze nog wat ravotten op de speeltuin.
Zondag voorspelde de weerman koud en regenachtig en dit klopte ook. Na het zwemmen en de binnenspeeltuin wilden we eens minigolfen. We zijn tot baan 8 geraakt en moesten toen vluchten voor de onweersbui. Maar ook al was het maar even, de jongens raakten er maar niet over uitgepraat, minigolf was duidelijk een schot in de roos.
Jammer genoeg komt aan alle mooie liedjes een eind en was het veel te vlug tijd om terug naar huis te gaan.

Geen opmerkingen: