dinsdag 21 juli 2015

Gentse Feesten

Gentse Feesten, die kunnen we gewoon niet overslaan. Dus gisteren gingen we en er zullen nog wel een aantal bezoekjes volgen.
P.U.F. (produit utile aux festivaliers), een voorstelling van cirkatomik bracht allerlei uitvindingen om het de festivalganger makkelijker te maken. Heel leuk gevonden maar omdat het in het Frans was, was het moeilijk te volgen voor M.
Daarna volgde een voorstelling van Collectif de la Bascule. Heel leuk, humor en stunts op de wip combineerden ze moeiteloos. M was helemaal in de ban!
Gewoon rondlopen bij MiraMirO is ook altijd fun. Een echte 'carpool' (M was te verlegen om mee te zwemmen), een schatkist met spiegels,...
Het baudelopark was erg rustig dus werd het de spiegeltent waar net de Jonge Wolven optraden. M en ik genoten van de muziek van Uncle Wellingthons Wife. B wou Amongster zien. M liet echter duidelijk merken dat dit niet zijn idee was. De coverband Silicon Carne op de groentenmarkt was wel zijn ding, maar het slaapmannetje had intussen toegeslaan, hij was moe.
Vandaag is nog een dag ;-)

Geen opmerkingen: