zondag 8 mei 2016

Moederdag in woord en beeld

Moederdag. Een dagje om mama in de bloemetjes te zetten.
Een dagje ten huize Lieze verloopt net iets anders dan in de reclame ;-)
De quote van de dag: "Dit is de hatelijkste moederdag ooit!". De prépuber had net te horen gekregen dat er zalm met couscous en tomaatjes op het menu stond. Drama!
Maar N kon er ook wat van. Wakker gebruld worden door een dochter "Ik haat papa" enkel en alleen omdat papa gezegd had om een verse onderbroek uit haar kast te gaan halen kan toch ook al tellen.
B deed zo zijn best vandaag maar er zijn nu eenmaal zo van die dagen dat murphy zich komt moeien. Een bloemetje vers van de winkel om je vrouwtje te verrassen is een lief gebaar. Maar op moederdag kan je dan al eens meemaken dat alles uitverkocht is. Ook leuk bedoeld is een boek kopen van een reeks die ze volgt. Alleen jammer dat hij mij niet wou geloven dat we dat boek al hadden (toen we eens samen in de winkel waren) en het dus toch gekocht heeft als cadeau... Gelukkig kunnen we er wel mee lachen!
De leuke momenten overheersten gelukkig wel de dag. Een lekker ontbijt in het zonnetje, zelfgemaakte cadeautjes die met veel liefde gegeven werden, veel knuffels en gelach,...
Dat zijn de momenten die tellen!

Geen opmerkingen: