zaterdag 4 oktober 2008

Het Meerdal

We zijn er een midweekje tussenuit geweest naar Centerparcs Het Meerdal in Nederland. Het herfstweer heeft ons goed nat geregend en weg doen waaien, maar gelukkig zijn er daar genoeg leuke dingen te doen.
Het subtropisch zwembad was een succes. J genoot van de glijbanen, het peuterbadje, de stroomversnellingen,... M was over zijn schrik heen en met zijn bandjes aan genoot hij van het drijven, zwemmen en buitelen in het warme water.
De kinderboerderij had een grote aantrekkingskracht op J. Mogen meehelpen met het eten geven aan de kippen, konijnen, varkens en geitjes was iets waar hij niet over kon zwijgen. M had het vooral voor de varkentjes.
Ook een pépétévé-show was wel leuk. Enkel jammer dat het geluid véél te hard was en dat M een paar keer zo schrok van dat lawaai met een huilbui als gevolg. Het meedansen op de liedjes deed hij dan wel.
De baluba-binnenspeeltuin was wel leuk, maar nog wat te moeilijk om alleen te spelen voor zowel M als J. Gelukkig was B zo lief om zich op te offeren en met hen mee te gaan, terwijl ik genoot van een warme chocomelk met slagroom.
De pannekoeken met M&M's werden met veel smaak opgepeuzeld. En natuurlijk werd er daarna iedere dag gevraagd om pannekoeken. ;-)
Een leuk midweekje waar we allemaal van genoten hebben.

1 opmerking:

One Life Live It zei

altijd genieten hé centerparcs