zondag 28 september 2008

Planckendael

Dankzij Downsyndroom Vlaanderen konden we gisteren een dagje naar planckendael. Leuk om bekenden terug te zien, nieuwe mensen te ontmoeten en natuurlijk te genieten van de dieren en de speeltuintjes.
Zowel M en J hebben de hele voormiddag zelf gestapt, en als ze te lui waren om nog verder te stappen, was er altijd wel iemand die hen wou dragen! (Waarvoor veel dank F en M ;-)) De buggy"s waren dus overbodig.
Na de middag stonden een bezoekje aan de kinderboerderij, de giraffen en de speeltuin op het programma. M die vroeger zo'n schrik had van allerlei dieren ging zonder problemen mee en aaide zelfs een paar geitjes. En J haalde zijn hartje op bij het rondlopen om alle geitjes toch wel eens te aaien. Ook de lama die daar rondloopt werd getrakteerd op streelgrage handjes.
De nieuwe giraffentuin was prachtig en M en J waren heel verwonderd om zo'n giraf nu eens in het echt te zien. Daarna was het tijd voor een ijsje (ja, dat mocht niet ontbreken op zo'n mooie dag!) en nog wat speeltuinplezier. Nog wat babbelen en dan afscheid nemen om naar huis te gaan.
Iedereen heeft er echt van genoten!

1 opmerking:

De familie B-P zei

Leuk!! Hopelijk volgend jaar eens met Linus naar Plankendael. Die zal dat ook zo leuk vinden.
En veel plezier deze week!!