zondag 31 mei 2009

Erperheide 25/5 - 28/5

Een midweekje Erperheide, dat is onze 'zomervakantie'. Of het dan mooi weer is, of slecht weer, we zijn zeker dat de kindjes zich daar amuseren. (En natuurlijk is mooi weer wel leuker)
's Middags aangekomen in de stralende zon, alles uitgepakt en gegeten en dan op verkenning. De kinderboerderij was de eerste stop, terwijl het lichtjes regende waren de jongens superenthousiast om geitjes te aaien. Daarna nog wat op de speeltuin en de dag zat er op.
Dinsdag werd er eerst gezwommen. M en J speelden graag op de glijbanen en N 'zwom' graag in het warme water. Na een goede middagdut van iedereen gingen we nog naar de Baluba (binnenspeeltuin). De jongens amuseerden zich met het ballenbad, de foam-factory, het springkasteel, de trampolines,... en N keek haar ogen uit.
Woensdag in de voormiddag gaan (baby-)zwemmen en in de namiddag was er een show van Orry. B is daar met de jongens naar toe geweest terwijl N en ik nog wat genoten van het zwembad.
Donderdag in de voormiddag naar de Baluba, na de middag zwemmen en als avondeten een lekkere pannekoek. Dat was smullen.
Vrijdag inpakken, nog een laatste keer zwemmen en dan naar huis. En in de terugweg goed in file gestaan, wat ons stressniveau vlug terug omhoog bracht. Want een 'ik-moet-pipi/kaka-doen' kleuter, een vermoeide en geschrokken kleuter en een hongerige en 'ik-geraak-niet-in-slaap' baby zijn niet bevorderlijk voor het humeur.

Geen opmerkingen: