dinsdag 21 juli 2009

Gentse Feesten in de regen

Wat hebben we gedaan op de Gentse Feesten? Geschuild voor de regen!
We gingen dus naar de gentse feesten. Het begon al goed, een nogal bruuske trambestuurder, met als gevolg dat M schrik kreeg in de tram en de boel bij elkaar gebruld heeft. En toen we uitstapten was M dolgelukkig aan het juichen en begon J te brullen omdat hij nog wat langer op de tram wou zitten.
Maar dat was vlug over toen we wat verder stapten. Zoveel te zien, daar werden ze vlug stil van.
Eerst wat stappen en kijken, dan naar het Baudelopark waar we eerst C tegenkwamen. De jongens vergaapten zich aan de steltenlopers en de acrobaten en genoten van de Afrikaanse ritmes.
Daarna kwamen we K tegen met haar zoontje E, die we kennen van de ouderpraatgroep van allemaal ouders met een kindje met downsyndroom.
En dan ging het richting vrijdagsmarkt waar de kermis stond. Met de belofte dat ze donderdag mochten vissen gingen we verder en kwamen daar L en A met hun dochtertje L tegen. Maar dat gesprekje was van korte duur, want toen moesten we vluchten voor een hevige onweersbui. Na een halfuurtje schuilen gingen we verder, maar tussen het kraampjes kijken door moesten we geregeld nog eens schuilen voor een plensbui.
Nog een hamburger eten zodat de maagjes gevuld zijn en dan de rit terug naar huis, waar M weer een huilbui kreeg op de tram. En raar maar waar, we waren juist op tijd thuis voor we overvallen werden door een volgend onweer.

Geen opmerkingen: