maandag 31 augustus 2009

Plopsaland

Om de vakantie leuk af te sluiten zijn we vrijdag naar plopsaland geweest. Een hele onderneming met 3 kleine kindjes, maar het is wonderwel goed gegaan en iedereen heeft een leuke dag gehad.
Toen we toekwamen hadden zowel M als J wat schrik van de figuren die aan de ingang van het park rondwandelden. Maar toen we verder stapten naar de attracties was daar al niet veel meer van te merken.
Eerst diertjes kijken op de kinderboerderij van big en betsy, het paard Amika gaan bewonderen en toen was het bos van plop aan de beurt. M had wat schrik in het donker, maar vond het toch allemaal wel mooi, J vond het super en N zat gefascineerd te kijken. Daarna mochten M en J in de jungle-auto's, maar na het 2e rondje zat M niet meer op zijn gemak en begon te wenen. De volgende 2 attracties wou hij ook niet meegaan, dus is J alleen met mama of papa op de brandweerwagen en de balonnen geweest. En hij heeft er van genoten.
Daarna werd er gesprongen op de kikkertje, op de konijntjes gereden, op de eendjes gevaren door zowel M als J, die dit wel leuk vonden. En toen was het tijd voor de grote Klus-show. Een leuke show, M en J deden goed mee met alle liedjes, N vond het allemaal ok, het was een grote hit. Dan was het tijd voor een ijsje, werd er nog een tochtje in de vaat gemaakt, en mocht J nog op de mega-mindy fietsen. En daarna een serieuze huilbui van J omdat hij nog te klein was om op de mega-mindy jetski's te gaan.
Nog iets eten en als afsluiter mochten ze nog iets kiezen uit de winkel. J koos een memo-spel van piet piraat en M koos 2 boekjes van samson en gert. N kreeg een boekje met flapjes van bumba.
Op de terugweg was het stil in de auto. N lag te slapen en de jongens waren ook wel moe en genoten nog wat stilletjes na van een leuke dag.

Geen opmerkingen: