maandag 3 augustus 2009

Voorbereidingen doop N

Donderdagavond werd de tent opgezet.
Vrijdag was een dagje om allerlei zaken aan kant te zetten, alle gehuurde materiaal werd geleverd en alle drank zijn we gaan halen. M en J mochten vrijdag op zaterdag bij de grootouders logeren, zodat wij op het gemak alles konden in orde maken.
Zaterdag de tafels aankleden, alles bij elkaar zoeken,... en tot de constatie komen dat B vergeten is om bordjes te bestellen. Help, eventjes paniek. Gelukkig was het bedrijf waar we alles huurden nog open tot 's middags en mocht B om 11u15 nog vlug de borden ophalen. De hele dag gewerkt en tegen 16u konden we de jongens gaan ophalen.
En dan zondagmorgen, the big day. En grote paniek. Het had de hele nacht geregend en alle versiering in de tent was nat geworden. Ook de tafels die al aangekleed waren, waren nat. Even goed nadenken, plan B bedenken voor als het de hele dag zou regenen, grootouders opbellen om te komen helpen. En dan beginnen. De jongens voor tv, zodat wij de weg vrij hadden. Een vitesse hoger schakelen en oef, dankzij helpende handen en een zonnetje dat kwam piepen was alles op tijd klaar.

Geen opmerkingen: