zondag 2 februari 2014

De zeelucht opsnuiven


Een rustige zondag, zonder verplichtingen. Een prachtig winterzonnetje aan een blauwe hemel. Dat vraagt om een strandwandeling.
Na de middag dus de auto in, richting Oostende. Toen we daar toekwamen waren er wel al een aantal donkere wolken, maar dat kon de pret niet bederven. De kinderen konden zich volledig uitleven. Schelpen zoeken, voetballen, wachten tot de zee over hun laarzen stroomt en dan weglopen,... Gewoon heerlijk spelen. Ook voor ons was het genieten. Eens geen ruziënde kindjes maar 3 leuk samenspelende brusjes. Wij twee, samen ontspannen kunnen wandelen.
En hoewel er koude regendruppels vielen en er wat wind stond, hoorden we geen geklaag. Of toch wel, toen we terug stapten naar de auto.
Bij een strandwandeling hoort ook een warme chocomelk gaan drinken. Lekker opwarmen. En toen brak de zon opnieuw door en vroegen ze om nog even op het strand te mogen voetballen. Natuurlijk konden we daar geen nee tegen zeggen.
Na een heerlijke middag moesten we toch terug huiswaarts. Met 3 vermoeide maar vooral gelukkige kindjes op de achterbank.
 

Geen opmerkingen: