zaterdag 21 juni 2008

Schoolreis 17/06/08

M's 1e schoolreis was een uitstap naar de Brielmeersen in Deinze. Een volledige dag spelen op het speelplein, een mooi vooruitzicht. Ook het weer werkte goed mee en dus scheen de zon volop.
's ochtends gingen we met de bus. Iedereen was heel uitgelaten en er was dus ook veel lawaai. Daar aangekomen werd de speeltuin direct bestormd. De blinkende oogjes van iedereen zeiden genoeg. Op de glijbanen, de schommels, de molen, de klimtuigen,... Daarna eventjes bekomen met een lekkere koek en een beker melk om er dan met hernieuwde energie terug in te vliegen. Tegen de middag waren enkelen, waaronder M, toch al moe. Eten ging dan ook niet bij iedereen even vlot. Maar de fruitsap en de bananen waren dan wel een succes. Dan nog wat spelen of wat rusten op de parachute om dan terug met de bus richting de school te gaan. Op de bus was het echt wel muisstil, heel wat kindjes waren pardoes in slaap gevallen.
M heeft echt genoten. Zijn oogjes blonken, hij wou echt meedoen, is op grote glijbanen geweest,... Maar 's avonds was zijn pijp volledig uit. Zelfs de frietjes met frikandel (iets wat hij heel graag eet) heeft hij laten staan. Hij heeft een hele lange nacht gemaakt, 13-14u aan een stuk geslapen, zo moe was hij.

Geen opmerkingen: