dinsdag 1 juli 2008

Paniek

Deze middag plots helderrood bloedverlies. Ik was direct in paniek. Bloedverlies bij een zwangerschap van 17 weken en 4 dagen is geen goed teken. Naar de vroedvrouw gebeld en zij raadde aan om naar het verloskwartier te gaan om een echo te laten nemen. Zo gezegd zo gedaan. B is vroeger naar huis gekomen zodat we zo vlug mogelijk naar het verloskwartier konden. Tegen de tijd dat B thuis was, was het bloeden gelukkig gestopt. In het verloskwartier gekomen heeft de gynaecoloog direct een echo gemaakt en alles was ok met ons prutske. Het kindje bewoog goed, het hartje klopte goed, de placenta was in orde.
Waarschijnlijk is er door de combinatie van de grote warmte (bij warmte zetten de bloedvaten uit) en het vele fietsen (bruuske beweging) een bloedvaatje gesprongen. Gelukkig dus niets ergs. Nu moet ik voor alle zekerheid wel een paar dagen zoveel mogelijk rusten.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey,
Dat is wel even schrikken hé! Laat je maar eens goed in de watten leggen de volgende dagen!
Groetjes, Sigi

One Life Live It zei

Oh zeg... ik verschiet hier serieus van. Neem maar voldoende rust hé meid, makkelijk gezegd met 2 stoere binkjes in de buurt. Knuffel!

mamavan2kapoenen zei

how zeg Lieze wat lees ik nu.....Gelukkig was het loos alarm!!! Virtuele knuffel :-)

MorganMagic zei

oef seg, gelukkig niks ergs, maar wel enorm schrikken! rustig aan, en dikke knuf!

hANdgemaakt zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.