donderdag 16 december 2010

Dag 4 in Erperheide

Vroeg opstaan, want M en J mogen boer zijn. Ze mogen op de kinderboerderij gaan helpen als een echte boer. Alleen strooit het weer wat roet in het eten. Het is te glad, dus mogen ze in de kidsklub spelen en daar konijntjes knuffelen.
Daarna gaan we richting Baluba. De jongens kunnen daar spelen en N mag een vogelhuisje versieren. Een houten vogelhuisje en fluostiften en kleuren maar. Al blijkt ze liever met de stiften te spelen en het dopje af en op te doen dan het eigenlijke kleuren.
Na de siĆ«sta , die voor iedereen broodnodig is, gaan we richting zwembad. Spetteren, plonsen,… daarvan krijg je honger. Dus gaan we richting het pannenkoekenhuisje. Dat is helemaal vernieuwd. Het houten retro-interieur en het leuke speelhuisje is vervangen door een strak design-interieur. Jammer, zo verliest het pannenkoekenhuisje veel van zijn charme.
De pannenkoeken zelf zijn wel lekker, maar eigenlijk wel klein. Goed voor een kleine honger, maar voor hongerige zwemmers valt de portie wat tegen. Gelukkig voor M en J eet N niet alles op.
Terug naar de cottage stappen is een hele belevenis. We komen in een sneeuwbui terecht en komen als sneeuwmannetjes toe. Nog even opwarmen en dan is het slaapjestijd voor de kindjes.

Geen opmerkingen: