zaterdag 9 november 2013

Weekendje Ardennen

Verlengd weekend, dus ideaal voor een tripje naar de Ardennen met ons gezin.
De eerste avond verliep niet zoals gepland. Een dramatische avondspits met heel wat ongelukken zorgde voor ruim 2,5u vertraging. Het werd dus vlug eten, ons wat installeren en dan bed in.
Maar we zijn hier toch wel een paar dagen, dus vandaag gingen we op verkenning. Eerst naar het centrum van Hotton. Daar was er eigenlijk niet zo veel te zien, maar we vonden er wel een bakker, supermarkt,... En voor de kinderen een leuke speeltuin.
Daarna gingen we naar Wéris, wat als één van de mooiste dorpjes van de Ardennen wordt omschreven. Er zouden ook dolmen te zien zijn en een museum. Voor de wandelroute langs de dolmen was er geen tijd, maar we dachten dat het museum wel interessant kon zijn. We kwamen bedrogen uit. Superklein, verouderd,... Geen succes.
Deze namiddag was Durbuy aan de beurt. Toeristisch, maar wel erg mooi. M, J en N hadden er niet veel zin in, maar moesten toegeven dat het wel ok was.
Om tot rust te komen speelden we nog een gezelschapsspel en dan was het bedtijd, want morgen staat er nog heel wat op het programma.

Geen opmerkingen: