maandag 20 augustus 2007

Druk

We hebben een druk weekend achter de rug. Zaterdagvoormiddag nog gaan schattenzoeken bij mijn oma. Emotioneel zwaar voor haar (en ook wel voor ons). ' s Middags is B dan om een andere boekentas geweest en hij heeft toch de "meisjesboekentas" mee. De groene was er niet meer in velcro, dus het is dan toch de blauwe geworden. 's Avonds was er dan familiebarbeque bij B's tante. Wat leuk startte, was algauw een ramp. M was oververmoeid en was niet te kalmeren. Zelfs Bumba bracht geen rust. Gelukkig kalmeerde M uiteindelijk, juist als we op het punt stonden om terug naar huis te gaan. M heeft zelfs nog veel gegeten, nog leuk gespeeld (voetballen!) en hij viel in het terugrijden als een blok in slaap.
Zondag was het kuisdag en in de namiddag was er speelstraat. J heeft zijn kilometerkes afgestapt! Constant heen en weer met de loopwagen en wij er maar achter lopen. M had niet veel zin om te spelen, hij bleef liever bij mama of papa in de stoel zitten en een boekje kijken. En de koekjes die hij kreeg van de buren gingen vlot naar binnen.
Dan nog de kindjes in bad, met een overstroomde badkamer als gevolg. Maar ze waren zo zwart van een weekendje buiten ravotten dat het bad echt wel een noodzaak was.

Geen opmerkingen: