maandag 6 augustus 2007

Planckendael (deel 2)

Gisteren naar Planckendael geweest. Er waren een aantal vrienden van B, samen met hun vrouw en kinderen mee.
Eerst zijn we naar de neushoorn gaan kijken, daarna naar de aapjes. Die laatste vonden ze heel interessant. Dan nog wat rondgewandeld en dan was het etenstijd. De boterhammen gingen niet zo vlot naar binnen, maar wat wil je, als er een hele speeltuin staat te wachten om ontdekt te worden.
Na het spelen gingen we verder dieren kijken. Onder andere de aardvarkens, die kleintjes hadden, de koala's, de leeuwen,... En toen was het tijd voor een ijsje. M kreeg een aardbei-vanille ijsje. J is nog te klein voor ijs en heeft lekkere druifjes gekregen.
De oogjes werden kleiner en kleiner en uiteindelijk vielen ze dicht. Van de 7 kindjes sliepen er 5. tijd dus voor een pitstop, want dat was wel nodig met het warme weer.
Bij het wakker worden kregen de kindjes nog wat fruit. En daarna gingen we nog diertjes kijken. Een idee dat al vlug verworpen werd, want Je wou op de speeltuin met de trampolines. Dan maar Je's idee gevolgd en de kindjes hebben zich nog goed geamuseerd op de speeltoestellen en in het zand.
In de auto was het om te stikken, dus slapen zat er niet in. Gelukkig was het vlot verkeer en waren we op een klein uurtje thuis. Thuis gekomen hebben we ons nog bij de buren neergezet, de speelstraat was nog bezig.
M is dan redelijk vlug naar bed gegaan en had niet lang nodig om in slaap te vallen. J daarentegen had een energie-opstoot (misschien door de vele cola die ik gedronken heb) en heeft heel de living rondgestoven. Uiteindelijk viel ook hij stil.

Geen opmerkingen: