donderdag 6 december 2007

Sinterklaasje kom maar binnen...

Vorig weekend was sinterklaasweekend. Zaterdag kwam de goedheilig man bij mijn schoonouders langs. Zaterdagnacht kwam hij de cadeautjes en snoep thuis afleveren.
Het eerste bezoekje van de sint was niet zo geslaagd. Hij kwam binnen en J begon te wenen. M hield zich nog eventjes flink, maar begon dan mee te wenen met zijn broertje. Zelfs snoepjes, koekjes, cadeautjes mochten niet baten. De sint bleef nog eventjes iets drinken en intussen kalmeerde J. Tegen dat de sint het huis verliet nam J nog een koekje aan van zwarte piet. M moest er niets van weten en schreeuwde het uit. Het speelgoed werd leuk onthaald. De trommel was een groot succes. De holle-bolle olifant leek leuk, maar toen hij werd opgezet kreeg M schrik. J speelde er wel leuk mee. En de jumpplanet werd wijselijk pas thuis uitgezet wegens te veel opbouwwerk.
Het 2e sintbezoekje dat weekend was veel leuker. 's Morgens opstaan, de huiskamer binnen komen en merken dat er leuk speelgoed staat (de jumpplanet). Daar eventjes mee spelen en dan tot de constatatie komen dat de sint nog veel meer mee had. Lekkere chocolade en koekjes en nog een groot cadeau. De speelstad van vroomplanet. Die werd 's middags in elkaar gestoken en na de middag hadden ze dus nog iets nieuws om mee te spelen.
Dank u wel sint en piet!

Geen opmerkingen: