donderdag 29 november 2007

Buikgriep

M was deze nacht een aantal keer wenend wakker geworden. We hadden geen idee wat er scheelde. Deze ochtend wou hij niet eten. Zelfs van het tussendoortje, een koekje, heeft hij amper 2 muizenhapjes gegeten. En wie M kent weet dat er dan iets niet klopt. Ons koekiemonstertje die geen koekje wil, dan moet hij zich echt wel belabberd voelen. Gelukkig wou hij wel water drinken.
J had intussen wel het koekje opgegeten, maar daar bleef het niet bij. Plots moest hij overgeven. Vlug de emmer en dweil, de vloer opkuisen, kleren uit en uitspoelen. J zag lijkbleek en was aan het wenen. En ja hoor, niet lang nadien moest hij nog eens overgeven. Nog eens dezelfde routine, maar nu had ik hem wat medicijn gegeven.
Deze middag werd er door M niets gegeten, wel wat water gedronken. En J wou toch wat borstvoeding. En nu liggen ze allebei te slapen, uitgeput van het ziek-zijn.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ocharme , 2 zieken in huis , veel kuiswerk.

Veel beterschap M en J !
Hopelijk is M ( en J ook uiteraard ) snel weer beter hoor.
Want zonet op de kalender gezien dat M nog maar 2 keertjes bij Cica en de kindjes komt spelen. Doet toch raar , ik ga hem in ieder geval enorm missen.

Lieze zei

M is intussen al beter, J begint beter te worden, maar heeft er toch nog wat last van.

Ja, het zal raar doen. Nog 2x bij jou en daarna is het vakantie en daarna mag hij naar school. Ze worden toch vlug groot, hé!