zaterdag 23 februari 2008

Fiasco

Vandaag gingen we naar de foor. Het uitstapje is dus uitgelopen op een fiasco. We gingen met de tram. In het doorgaan viel het mee. Bij het zien van de foor waren allebei de kindjes heel enthousiast. De oo's en ah's waren niet te tellen.
Eventjes rondwandelen. Toen mochten ze op het draaimolentje. J ging zonder al te veel problemen, M begon te roepen en tieren en wou er niet op.
Dan nog wat rondstappen en we kwamen aan de pony's. Aangezien M paardrijdt, dachten we dat hij dat wel leuk ging vinden. Heel enthousiast zei hij ja, tot hij op de rug van de pony zat. Roepen, tieren, zich achteruit gooien,... De uitbaters hebben hem halverwege er moeten afhalen, het ging gewoon niet.
Dan maar wafeltje eten (iets wat ze allebei héél lekker vinden). Maar nee, na een paar happen moest hij het niet meer hebben. Wenen, roepen,...
De terugweg met de tram was een hel. Van het moment dat we opgestapt zijn was het verkeerd. Roepen en hysterisch wenen. Iedereen op de tram serieus aan het staren, B begon zich op te jagen,... Te voet naar huis is hij blijven nasnikken tot we thuis op de oprit kwamen.Wat een leuke uitstap voor de kindjes moest zijn is een groot fiasco geworden door M's gedrag. Zucht, dan plan je eens iets leuks voor hen.

3 opmerkingen:

Virginia zei

Oh Lieze, niet leuk hé.
Dat komt hier ook al eens voor hoor.
Volgende keer beter.

Anoniem zei

Komt me bekend voor en dan vooral die blikken...
'slechte ouders, voeden hun kinderen niet goed op...'

Je weet zelf wel beter, niet?
Dit zal nog wel eens vaker gebeuren, maar het zal nog vaker gebeuren dat het allemaal wel heel leuk verloopt.

Anoniem zei

Was M. een beetje ziek misschien? Of had hij gewoon een slechte dag?
Kinderen zijn onvoorspelbaar, he.