vrijdag 15 februari 2008

Gezellig aan tafel

Voor valentijn had ik het idee om in plaats van de gewone spaghetti bolognèse eens iets anders, iets "feestelijkers", te kiezen. Het werd Tagliatelli met vissaus en stukjes zalm.
Zo gezegd, zo gedaan. J at met veel smaak alles op. M daarentegen wou niet eten. Alleen al het zien van de tagliatelli was voldoende om hem uit zijn dak te laten gaan. Roepen, wenen, schreeuwen,... Uiteindelijk kalmeerde hij voldoende om hem eens een stukje te kunnen laten proeven. Hij vond het niet lekker en daar ging de sirene terug. De hele maaltijd lang is hij zo hysterisch geweest.
Onze valentijnsmaaltijd was dus niet echt gezellig te noemen. Gelukkig kunnen we die morgenavond nog eens overdoen. Dan gaan B en ik gezellig gaan eten met zijn tweetjes. Eindelijk eens een maaltijd rust aan tafel.

2 opmerkingen:

fozke zei

Tja herkenbaar. Hier zijn de maaltijden vaak moeilijk. Als we echt eens rustig moeten eten, moet het zonder de kids zijn, maar dat doen we ook niet zo vaak. Of ik moet iets heel erg lekkers maken, dan lukt het ook nog wel ;).

Ik wens jullie een gezellig etentje toe!

saskia zei

enjoy the club!!!