zondag 6 februari 2022

Berendries Wandelroute

Gisteren gingen we nog eens wandelen. Deze keer de Berendries wandelroute in Sint Maria Oudenhove. Een lus van ongeveer 11km, over berg en dal. Of eerder heuvel en dal. 
Eerst een stukje stappen tussen de huizen, daarna kom je echt in de natuur terecht. Bos en weiden wisselen elkaar af. En de prachtige landschappen krijg je er gratis bij. We zagen ook heel wat dieren. Ezel, geit, schapen, paarden, alpaca's,... 
Het werd wel een avontuurlijkere tocht dan gepland. Met heel wat modderbadjes onderweg. Soms onze weg zoeken over en tussen omgevallen bomen en takken. Daardoor deden we er ook wel een stuk langer over, zo'n 3,5u gewandeld. En het laatste knooppunt hebben we niet gevonden, leve google-maps die ons dan wel eenvoudig naar ons startpunt terug bracht. (En nee, het lag niet aan ons, andere wandelaars hadden datzelfde knooppunt ook niet gevonden)
We willen deze wandeling misschien nog wel eens opnieuw doen, in de lente. Wanneer het wat droger is en we misschien ook babydieren kunnen zien in de weides.

Geen opmerkingen: