maandag 7 november 2022

Fallen Sanctuary Brainstormfest Apeldoorn

Dag 2 reden we naar Apeldoorn. Op Brainstormfest speelde Fallen Sanctuary een 2e maal. En deden ze een interview. En een meet en greet. Met als kers op de taart een acoustic set.
En tussendoor natuurlijk ook weer een drankje en babbeltje met de andere fans en een aantal bandleden. Zo fijn dat ze echt tijd vrijmaakten en gewoon met ons iets gingen drinken.
Het eerste concert van de dag was minder. Geen tijd voor grapjes of bindteksten, het moest vooruit gaan want maar een groot halfuur tijd voor de set. Ook het geluid was niet altijd super.
Het interview was dan wel weer heel interessant. En super hoe de vraagsteller Georg terug bij de les bracht wanneer ze wat onnozel deden op het podium of een vraag ontweken.
De meet en greet was zo-zo. Goed voor een foto (zonder Georg die iets anders moest doen), weinig tijd voor een babbeltje. Maar eigenlijk maakte dat niet super veel uit, omdat we met de fanclub de bandleden tussendoor genoeg konden spreken.
Het acoustisch concert was dan wel weer top! De gekende songs van Fallen Sanctuary, iets van Serenity, en een paar covers. Heel fijn dat Gabriele tijdens de set wat meer zang voor zijn rekening mocht nemen. En hun stemmen klinken dan ook heel mooi samen.
Na deze set was het voor ons tijd om afscheid te nemen. Maar de batterijen zijn helemaal opgeladen na 2 dagen ondergedompeld te zijn in Fallen Sanctuary Land. 

Eerste optreden:

Interview:
Acoustic set:

Geen opmerkingen: