donderdag 3 november 2022

Nemesis Lockdown

Nemesis Lockdown
De opvolger van Nemesis. De originele hebben we niet in de collectie, Nemesis lockdown hebben we al 10 maand op de shelf of shame staan en kon nu eindelijk eens gespeeld worden.
Wat een ervaring! 
Heerlijk hoe je constant aangevallen wordt door Aliens. 
En hoe je moet proberen overleven en tegelijkertijd je objective proberen halen. En dan nog zorgen dat je niet infected bent.
Er is wel degelijk een verschil met de gewone Nemesis. Deze is nog wat moeilijker om te overleven maar speelt even vlot van beurten, aanval,...
Het licht-effect hebben we niet echt op gespeeld (kamer werd pas laat ontdekt) en dat moet volgende keer beter om toch wat minder zwaar aangevallen te worden.
Dit spel net niet gewonnen. Verkeerde keuze gemaakt waar ik naartoe ging en daardoor gedood door event-kaart met alien-movement en alien-attack. Anders kon ik via de rover ontsnapt zijn naar de bunker.
B werd al ronde eerder gedood door event-kaart. En J geraakte in een pod maar werd gedood door de contigency-token omdat hij niet genoeg knowledge had.
Of het nu de originele Nemesis is of Nemesis Lockdown, het blijft een super spel. Deze mag van mij gerust vaker op tafel komen!

Geen opmerkingen: