woensdag 28 november 2007

Paardrijden les 5

Vandaag mocht M nog eens gaan paardrijden. Het vooruitzicht alleen al maakte hem vrolijk. Goedgemutst vertrokken we. Daar aangekomen gingen we eerst eens bij de stallen kijken. De paarden maakten veel lawaai en M schrok even. Dan maar ons gaan installeren in de cafetaria en M een helm opzetten. Dat was een hele onderneming. De helmpjes zijn dus allemaal te groot. EĆ©ntje pastte redelijk goed, maar halverwege de les gooide M het dan toch op de grond. We zullen dus zelf eens op zoek moeten naar een gepast helmpje voor M.
Tijdens de les zat M heel ontspannen op Roger, het paard waar hij op rijdt. Hij deed mooi een aantal oefeningetjes, zat een heel stuk van de tijd mooi rechtop. Kortom, hij deed het goed en hij genoot.
De les eiste wel zijn tol. Toen M van het paard kwam en hij moest stappen, lukte hem dat niet. Zijn beentjes trilden van inspanning en hielden het niet meer. Gelukkig dat mama hem naar de auto wou dragen ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

M geniet er duidelijk van.
M'n benen zouden ook shaken als ik van een goot paard zou moeten stappen , hihi.

Voor kinderhalmpjes kun je eens een kijkje gaan nemen op de Brusselsesteenweg , niet zover van De Post. Daar hebben ze er voor groot en klein.

groetjes,cica