dinsdag 20 november 2007

Weekendje Nieuwpoort - het verslag

Het weekend begon vrijdagmiddag. Na een rit van een uurtje kwamen we aan in Nieuwpoort. Het appartement werd direct verkend en goedgekeurd. Alles werd aan kant gelegd en toen was er nog tijd genoeg om Nieuwpoort-bad te verkennen. Eerst de winkelstraat, zodat we wisten waar we boodschappen konden doen en leuke winkeltjes bekijken. En daarna een wandeling op de dijk. Dan nog een lekkere pannenkoek. En 's avonds werden de kindjes getrakteerd op frietjes. Smullen maar!

Zaterdagochtend mochten we, na een slechte nacht, toch wat uitslapen. Pas om 8u20 werden M en J wakker. Eerst ontbijten met lekkere boterkoeken, daarna een douche voor M en J, boodschappen doen en dan gaan spelen op het strand. Dat voelde raar om te stappen. Zowel M als J hadden moeite om hun evenwicht te vinden. Het was even wennen.
's Middags een goeie middagdut voor de kindjes en genieten van de rust. Een nieuw boek lag op me te wachten. Na de middag werden de winkels wat beter bekeken.

Zondagochtend werden we na een goeie nacht gewekt door een uitgeslapen M. Terug lekker ontbijten en daarna naar het strand. Voetballen, stappen, lopen, de zee bekijken van dichtbij, wandelen op de pier,... Dit alles was natuurlijk vermoeiend. Tijdens de middagdut van J, en het rustmoment van M ging ik nog een sjaal en muts kopen, want het was echt wel koud. En natuurlijk kon ik het niet laten om ook een dvd van Dribbel te kopen voor M en J.
Na de middag mochten M en J op de go-carts rijden. De politie-auto werd door J gekozen en M koos voor een pick-up. Draaien aan het stuur, toeteren en de sirene laten gaan was lachen geblazen. Dan nog eventjes op het strand en daarna een pannenkoek gaan eten. Heel erg lekker, maar veel te groot. 's Avonds werd er dan ook niet veel spaghetti meer gegeten. Dan nog een douche, M en J die TV keken en intussen werd er al ingepakt.

Maandagochtend nog opruimen, de rest inpakken, kuisen en dan terug naar huis. Een plezant weekend dat veel te vlug voorbij was.

Geen opmerkingen: