zaterdag 29 februari 2020

Disneyland park dag 2 - Attracties

Onze 2e dag in het Disneyland park hadden we al wat uitgestippeld. We stonden vroeg op om te kunnen profiteren van het uurtje vroeger in het park kunnen en al wat attracties doen.
En we hadden geluk, waar het in de Studio's allemaal erg lang wachten was, konden we nu overal snel terecht.
N en ik gingen als 1e attractie in de hyperspace mountain. De boys deden de Star Tours. Daarna naar de andere kant van het park om daar wat attracties te doen. En we waren net op tijd om de Big Thunder Mountain open te zien gaan en onmiddellijk er op te kunnen. B, N en ik genoten van het mijnritje. Daarna met zijn allen naar Phantom Manor. Voor M gingen we nog eens naar Pirates en dat werd door het hele gezin gesmaakt.
Op een goed uurtje konden we 4 attracties doen, voor de grote massa het park binnen kwam.
Daarna kozen we voor de iets rustigere (vaak ook iets minder populaire) attracties. Zo volgden Its's a small world, Mad Hatter Tea Cups, Casey jr Le petit train elkaar op.
Na het middageten kozen we voor een 4D ervaring met Mickey.
N wou graag nog eens de Indiana Jones doen, maar wegens technische panne ging dat avontuur niet door. Omdat de mannen intussen nog eens Pirates deden, kozen de lady's er voor om zich even onder te dompelen in de wereld van Alladin.
Even overleg wat we daarna nog gingen doen. Er moesten nog een aantal winkeltjes bezocht worden. En N en ik wilden graag nog eens de Hyperspace Mountain doen (wegens inmiddels lange wachtrij hadden we die op de middag laten passeren en gekozen voor Indiana Jones). Het werd eerst winkelen en hopen dat de wachttijden daarna beter meevielen. We hadden geluk, de Single Riders rij was net open waardoor de wachttijd drastisch minder was. N vond het niet erg om alleen te zitten. B, M en J gingen intussen nog eens in Autopia, waar M deze keer mocht sturen en dit fantastisch vond. Voor iedereen dus een waardige afsluiter van 3 dagen Disneyland Parijs.

Geen opmerkingen: