zaterdag 29 februari 2020

Walt Disney Studio's

De Studio's is altijd al het mindere park geweest van de 2 Disneyparken in Parijs. Maar nu het park volledig verbouwd wordt, is het echt wel pover. Omdat de Aerosmith-rollercoaster, Armagedon,... allemaal plaats moeten maken voor het Avengers- en Frozen-stuk, zijn er op dit moment maar 3 grotere attracties. Het Hollywood Tower Hotel, de Crush-coaster en Ratatouille. De laatste 2 met wachttijd van meer dan 100 minuten. We schoven dus ongeveer 3,5u aan om 2 attracties te kunnen doen. (De jongens lieten de Crush-coaster aan zich voorbijgaan en gingen in de tussentijd naar een soort Mickey-musical). En ok, die attracties zijn dan ook echt wel de moeite. Maar toch...
Ook de kleinere attracties in Toystoryland hadden een hoge wachttijd. Daarnaast is er op dit moment maar 1 hall waar je kan eten. En loopt de massa volk die naar de studio's komt allemaal op de oppervlakte van een half park. Dit zorgde voor mega-drukte, nergens eens plaats om even te zitten of op te warmen na een eindje in de bijtende kou.
Toch wel een teleurstelling. We hielden het dan ook na de 2 attracties en 2 korte Stormtroopers en Star Wars-voorstellingen voor bekeken (toen was het wel al 15u30!).
En we gingen shoppen in de Village. Om dan 's avonds eens lekker te gaan eten in het Rainforest Café.
En daarna terug te keren naar de Studio's om de Star Wars-lichtshow bij te wonen.

Geen opmerkingen: