maandag 28 oktober 2019

Zaterdag Spiel Essen

Dit jaar maakten we er een weekendje Spiel Essen van.
We vertrokken heel vroeg zaterdagochtend zodat we op de parking vlakbij stonden om later gemakkelijk de speldozen in te laden. We hadden wel wat pick-ups dus wisten op voorhand dat dit nodig ging zijn.
Na anderhalf uur wachten gingen de deuren open van het spel-walhalla. Onze voornemens waren om weinig te kopen, veel te bekijken. De 1e dag vooral rondkijken en keuzes maken wat we de volgende dag graag zouden uittesten. We hebben ons niet aan ons voornemen gehouden. Maar het valt wel mee.
Zaterdag was het druk. Maar doenbaar. Minder druk dan vorig jaar, al viel het wel op dat dit jaar de rustigste hall 6 plots een stuk drukker was omdat er een ingang bijgekomen is waardoor er nu veel volk moet passeren.
We zagen veel interessante koopjes. Spellen die onze interesse kregen. Andere spellen die we straal voorbij liepen. Kickstarters to come die op het 1e zicht wel interessant leken maar eigenlijk weinig voorstelden. Andere kickstarters to come die wel potentieel hebben.
Maw een dag met heel veel indrukken, veel zaken die we wilden herbekijken, spelen,...
Weinig goeie foto's van de eerste dag. Vooral snel een foto genomen van de reminders voor de volgende dag.

Na een drukke dag was het heerlijk om even in de hotelkamer tot rust te kunnen komen. Om daarna lekker te gaan eten. B had een Cubaans restaurant Habana gevonden op wandelafstand. En het was superlekker. Een cocktail, heerlijke dorade met rijst en als toetje chocolademousse. Voor volgend jaar weten we dus dat we daar opnieuw naar toe gaan.

Geen opmerkingen: