maandag 19 juni 2023

Bruce Springsteen @ TW Classic

Dit jaar geen Graspop want het viel samen met TW Classic. En B wou heel graag Bruce Springsteen zien optreden. Voor de eerste keer -en gezien de hoge leeftijd van de man- waarschijnlijk ook de enigste keer.
De 2 voorprogramma's die we zagen zijn amper het vermelden waard.
Jack Johnson was achtergrondmuziek en dat was het dan ook.
Simply Red is niet mijn ding en ook op het podium was er van présence weinig te merken. Hij kreeg het publiek ook nooit echt mee. Iedereen kwam maar voor 1 persoon:
The Boss.
2,5 uur vol passie, overgave, emotie, hits,... 2,5 uur onder de indruk. Zoveel verschillende genres, zoveel verschillende songs. En dat allemaal in 1 playlist. Geen grote show, gewoon een man op een podium met zijn E Street band. 
Het was goed! Met 'The River' als wauw-moment voor mij.
Het vervoer naar huis was echter een domper. Vroeger weggegaan van de wei om toch maar op tijd de (dure) nachttrein te halen. Vlot op de bus, vlot op de trein. En dan bleef die trein nog 1u15min extra staan omdat nog niet iedereen in het station geraakte. Ipv op een deftig uur thuis en toch nog wat slaap, werd het thuiskomen tegen het opstaan-uur. Van de wei tot thuis deden we er met openbaar vervoer 4,5u over. Eénmaal en nooit meer!
Toch genieten we vandaag nog wat na van een super optreden.

Geen opmerkingen: