vrijdag 30 juni 2023

Evaluatie van een schooljaar

Miguel heeft mooie vooruitgang geboekt op een aantal vlakken. Het veranderen van klas na de paasvakantie was een goeie zet en hij genoot van het mogen gaan 'werken'. Aan de andere kant zien we nog altijd de interesse in schoolse vaardigheden en willen we daar blijven op inzetten. 
We zien wel wat volgend jaar brengt en hopen op een traject op maat.

Joaquin mikte dit jaar hoger en had het wat moeilijker om aansluiting te vinden in zijn nieuwe klas. Het eerste en enige oudercontact ging dan ook over inzetten op meer welbevinden in de klasgroep. Met zijn punten kunnen we alleen maar blij zijn. 
Hij mag dan ook naar 6BVO en kan al beginnen zoeken wat hij daarna verder wil studeren.

Nerea had het net als vorig jaar niet gemakkelijk met de leerstof. Ondanks inspanningen bleven de resultaten bij een aantal vakken uit. Dankzij haar inzet behaalde ze wel een A-attest. Er was al eerder besloten dat ze volgend jaar een nieuwe richting inslaat. 
Haar A-attest opent de deur naar het 4e jaar Maatschappij en Welzijn in Sint Vincentius Gent. 
Al blijft het afwachten of er plaats zal zijn in de gekozen school. Nog een eindje nagelbijten of ze kan instromen in het 4e of toch in het 3e jaar zal moeten starten wegens plaatsgebrek.

Alle 3 hun eigen traject met positieve verhalen en het overwinnen van valkuilen. Goed gewerkt alle 3. Jullie hebben dat goed gedaan.
Nu boekentassen leeg, vakantiemodus aan. En laat ze maar genieten!

Geen opmerkingen: