dinsdag 3 september 2024

Back to school - Noooooooooooo

De zomervakantie is voorbij gevlogen. De eerste schooldag was er weer veel te snel. Terug het vroeg opstaan, de ochtendrush,... Nee, we hadden er niet veel zin in!
Twee van de 3 tieners hadden gisteren hun eerste dagje 'back to school' al achter de rug.
Voor M een dagje die startte (en eindigde) met vertragingen van het busvervoer. Ieder jaar hetzelfde probleem. Gelukkig werkte B thuis en was er iemand thuis toen de bus om 8u35 eindelijk opdaagde. Maar er zijn goede vooruitzichten. Om ervaring op te doen kan M in een inclusief traject gaan werken op vrijdag. Benieuwd hoe hij dit zal doen. Voor ons nog wel een hoop geregel de volgende dagen, maar dat komt goed.
Voor N een opluchting dat ze bij de vriendinnen in de klas zit. Zij mocht al direct in actie schieten om stageplaatsen (kinderdagverblijf/peutertuin) te zoeken en door te geven. Spannend wat het gaat worden, maar we hebben er vertrouwen in dat ze dat heel goed gaat doen.
J geniet nog van zijn vrije tijd. Met nog een citytrip naar Rome op het programma volgende week kan hij nog wat relaxen voor hij 23 september start aan de unief.

Geen opmerkingen: