zaterdag 15 januari 2022

Vliegeneters wandelroute

Het nuttige aan het aangename koppelen. 
Wanneer we een spel gaan ophalen, kozen we er voor om daar in de buurt een wandelroute te volgen. J en N waren naar de scouts. M mocht mee om wat frisse lucht en beweging te krijgen.

De vliegeneters wandelroute is er eentje van ongeveer 11,5 km. Ideaal voor een winterwandeling op een namiddag.
Start aan de kerk van Wieze om vanaf daar al snel tussen de velden verzeild te raken. 
Het is een uitgezette luswandeling dus in principe moet je gewoon de bordjes volgen. Over het algemeen stap je over onverharde wegen. Jammer genoeg zijn er ook stukken die in drukke woonwijken gaan en waar je dus veel doorgaand verkeer hebt. Op sommige momenten was het echt goed opletten of je werd van de weg gemaaid. 
Op een bepaald moment duik je terug de natuur in en daar moeten we ergens een bordje gemist hebben want we kwamen niet uit waar we moesten zijn. 
Google maps to the rescue. En die stuurde ons via de steenweg terug naar de kerk van Wieze. We passeerden gelukkig nog de fabriek van Callebout. En zoals beschreven is de geur van chocolade erg goed te ruiken. Heerlijk!
Het laatste stukje stappen tot we terug bij de kerk waren was er eigenlijk wat te veel aan. M had het wat gehad en was blij dat we eindelijk terug bij de auto waren.

Geen opmerkingen: