zaterdag 24 februari 2024

Serenity Temperance Tulip Flowerleaf in Hell, Diest

Eindelijk nog eens Belgische shows voor Temperance en Serenity, dus wij trokken gisternavond naar Hell, euh, Diest.
Eerste indruk:
Wat een kleine zaal. En ja, het werd inderdaad snel 'sardientjes in een blik'-gevoel. Op de 3e rij staan en de hele avond niet eens een drankje kunnen halen. Het was ook superwarm en we waren telkens blij als tussen de concerten de buitendeur even open kon. Er was geen backstage. De bands moesten tussen het publiek door gaan om op het podium komen. En ook de muziekinstrumenten,... moesten tussen het publiek door naar buiten gedragen worden. Geen ideale omstandigheden!
De bands voorprogramma:
- Flowerleaf
De zangeres toverde wel wat mooie noten tevoorschijn. Maar ze kreeg het publiek niet mee. Ze acteerde ook te veel naar mijn gevoel, het kwam niet naturel over. De andere bandleden brachten weinig bij aan de x-factor op het podium. Ook de sound van de band was niets speciaals. Niet dat het zo slecht was, maar er was niets beklijvend, er was niets waardoor ik hier opnieuw wou naar luisteren, het was middelmaat.
- Tulip
Verrassing van de avond. Mooi, vol geluid, een goeie stem. Muzikaal zat het helemaal goed. En we zagen dat de artiesten plezier hadden op het podium. Ook B vond dit goed. 
De kans dat we deze groep nog eens kunnen zien is klein, aangezien dit nog maar hun 1e tour in Europa was. Maar zeg nooit nooit. Vanaf nu volg ik hun social media. En ik ga met plezier naar nog een optreden kijken als ze in de buurt zijn.
Flowerleaf


Tulip

Geen opmerkingen: